Onze recente projecten

Breng uw visie tot leven met onze meesterlijke penseelstreken. Ontdek hoe onze toegewijde vakmensen elk project transformeren tot een meesterwerk van kleur en vakmanschap. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten en laat u inspireren door het verbluffende resultaat dat we leveren.

Ons meest recente werk

Schilderwerk bedrijfspand Bouter Cheese

In opdracht van Bouter Cheese te Culemborg hebben wij de uitstraling van het bedrijfspand mogen veranderen. We hebben het witte pand mogen aanpassen naar een mooie antracieten kleur. Hierdoor heeft het pand een chiquere uitstraling gekregen. Ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht.

Schilderwerk VvE Herwijnen

Voor de VvE in Herwijnen hebben we schilderwerkzaamheden mogen uitvoeren aan al het houtwerk.
Door de diverse hoogte verschillen was bereikbaarheid hierin nog een uitdaging, maar dat maakt het ook weer leuk.
We hebben met diverse hoogwerkers als ook steigers moeten werken om de bereikbaarheid te kunnen realiseren en daarbij een stuk vanuit een manbak met hijskraan (dit mocht toen nog) uitgevoerd

Glas – schilderwerk Steenweg Utrecht

In hartje Utrecht hebben we dit oude herenhuis mogen voorzien van BENG glas gezet in stopverf. Ook hebben we dit pand mogen schilderen. Door toepassing van BENG glas hebben we de isolatie waarde van het pand flink kunnen verbeteren. Doordat het glas al leverbaar is vanaf 6,3mm is dit glas in bijna alle situaties te plaatsen. Voor verdere informatie kunt u de verwijzing zien naar de website van BENG glas. Als u uw woning wil verduurzamen is het echt een aanrader om op hun site te kijken.

Schilderwerk Brigittenstraat 20 Utrecht

In opdracht Utrechts monumenten fonds hebben wij schilderwerk mogen uitvoeren aan de Brigittenstraat. Dit statige herenhuis hebben we buitenom helemaal mogen voorzien van nieuw schilderwerk.

Glas- en schilderwerk Museum van Bommel van Dam

Midden in het centrum van Venlo ligt museum van Bommel van Dam. Aan dit pand hebben we zowel glas als schilderwerk uitgevoerd.
Het pand zit vol met mooie kunst, maar als je het ons vraagt zit het mooiste stukje kunst aan de buitenkant. Bij deze bijzondere dakkapel heb je binnen het gevoel zo de winkelstraat in te lopen. Wij hebben deze dakkapel voorzien van zijn glas en met alle rondingen rare hoeken was dit niet zomaar iets. Om de ruiten in de juiste maten te krijgen hebben we mallen gemaakt die nagemaakt zijn bij ons glasleverancier. Waarna deze met een kraan en hoogwerker naar de dakkapel zijn vervoerd. En het resultaat mag er wezen.

Schilderwerk Universiteit Utrecht

Aan de universiteit in Utrecht hebben wij schilderwerk aan zowel de binnen als buitenkant mogen uitvoeren. Een bijzonder pand in het hart van Utrecht. Een pand waar toekomst en verleden mooi bij elkaar komt. Een zeer bijzonder project om aan meegewerkt te mogen hebben.

Genieloods Uithoorn

Deze monumentale Genieloods uit 1891 hebben wij volledig mogen schilderen.

Deze loods stond jaren leeg en het schilderwerk was dan ook behoorlijk verwaarloosd. We hebben veel herstel werk gehad om de oude verflaag aan de buitenkant te verwijderen. Op dit werk werd ons ook de vraag gesteld of we dit wilde schilderen met milieu vriendelijke producten. Voor dit werk hebben we dan ook gekozen om te schilderen met producten van Copperant “de groenste verf”.

Via deze link kom je op een filmpje wat gaat over de verbouwing van dit mooie pand 

Schilderwerk loods Herwijnen

Dit keer geen monumentaal pand, maar een caravan loods. Het schilderwerk was behoorlijk achteruit gegaan door de weersinvloeden. En daarom mochten we dit weer mooi maken. Het leuke van het schilderen van de loods was de naam aan de voorkant. Een oude vriend van de eigenaar had daar jaren geleden met de hand het bedrijfsnaam geschilderd op de loods en de eigenaar wilde dat we dit weer terug zouden zetten. En nee dat mocht geen sticker worden, maar moest gewoon weer met de hand. En gelukkig hebben we schilders die dat nog kunnen en leuk vinden om te doen.